Copy & Paste

Apa yg perlu anda lakukan jika ingin copy paste?
Sila kredit kan ke blog saya .

Follow by Email

Aug 20, 2013

Kopi Mineral - BesT SaNgaT KoPi Ni tAu !!


Assalam.. wah entry terbaru setelah berkurun tak update blog. As u can see.. me ubah sikit blog ni.  Proses selanjutnya.. tggu my sis touch up haha.. 
Ok .. NO COFFEE NO WORK !!! ... peminat kopi must try this. mmg best sgt2. 1st entry ni ..me just nak copy paste je.. so jom check apa yg buat best sgt kopi ni ...

Aroma  istimewa Hai-O Mineral Coffee berasal daripada bijian  kopi Robusta dan  garam buluh organik semulajadi dari Korea. Selain  aroma kopinya yang  wangi, ia juga kaya dengan bahan mineral seperti  magnesium yang dapat  meng galakkan penyerapan kalsium dan  penggunaannya.

 Hai-O Mineral Coffee  bukan sahaja memenuhi cita rasa  para peminat kopi, malah kandungan  garam buluh di dalamnya telah  meningkatkan nilai  nutrisi kopi. ==> Ini info rasmi dr syarikat!!  Nak info mellelehhh??  Kenapa smpai aje di stokis, terus habis?? Kenapa  kita masukkan kopi  mineral ni sebagai salah satu produk slimming??

 i) Garam buluh  sangat bagus utk kesihatan, customer2 Cina  yang selalu duk perabihkan  stok bagitau- mereka makan/minum garam buluh  utk bagi panjang umur  (kesihatan meningkat).  Kebanyakan dr kita mmg  tak boleh nak minum terus  garam buluh ni sb rasa dan baunya tak  sedap... tapii.. bila garam buluh  terdapat dalam kopi mineral.. rasanya  wahh!! sedap betulll!! ini yang  sgt special!!  

 ii) Garam buluh bersifat sangat  beralkali..(remember : air  zam zam di Mekah sangat tinggi alkali +-14 pH  nya, Allah mengetahui apa  yg terbaik utk hamba2nya) so ia akan  neutralise asid berlebihan dalam  badan kita (perut lapar/pedih sb asid) .  That's why mereka yang minum  di waktu pagi akan rasa kenyanggggg je  sehingga tengahari..so kadang tu  boleh skip lunch atau makan dlm  kuantiti sedikit.. then petang minum  lagi sekali so dinner takyah ambil  banyak...Pastu senang nak membuang,  so perut lega!!   Kepada yg minum  kopi leh jadi kembung perut..dgn kopi  mineral - tidak lagi...  Hmmm...  meh secawan!!  

 iii) Sel2 badan kita buat 'kerja' secara optimum  dlm  keadaan yang beralkali, so sel2 yang dah tak berapa optimum buat  kerja  akan aktif balik...itu la pasal ada testimoni minum kopi mineral   seminggu (2kali sehari)..yang kencing manis reduce sugar level dari 11   kepada 7 takhal org diabetis takut woo nak minum 3 in 1!! pastu kalau   biasa2 ada bisa2 tumit dan lutut...pas minum hilang la pulak bisanya   (itulah kerja asid)...  

 iv) Kalau badan anda banyak toksid, dan  anda bukanlah  pencinta air mineral (minum 3L-5L sehari)..maka kalau sapu  Bio Ever  mungkin menyebabkan naik ruam di kulit, so utk bagi cepat  sikit flush  toksid tu, kami galakkan minum garam buluh...dah kalau tak  boleh telan  yang biasa, meh la minum ngan kopi ni (biasanya sy akan  tambah sikit  lagi garam mineral dlm kopi ni)  

 v) Bagi peminum2  kopi tegar, Kopi mineral mmg mabelesss.. Cukup rasa!!  Kalau anda rasa2  nak demam..tengah berdedar2 panas tu, minum 1 cawan  kopi mineral  panas... dlm setengah jam berpeluh2 then insyaAllah  beransur2 lega.. crdt ~ salina smart tycoon

Harga RM26.50 ada 20 sachet/kotak

1 comment:

  1. Assalamualaikum tuan/puan,
    KOPI KEMUDIK, SUSU KAMBING, KOPI NANDUK/BIO-ASLI, TANAH LOT, TUISYEN DEWASA/KORPORAT/VETERAN

    Assalamualaikum tuan/puan,
    Mohon pasarkan Kopi KEMUDIK .
    Penghantaran melalui pos.
    Pembayaran secara bank-in atau cek.
    Kopi KEMUDIK
    Koperasi Permodalan Melayu Wilayah Kuala Muda/Sik Kedah Berhad
    5 dalam 1

    ( Gula Halus , Krimer Bukan Tenusu , Kopi Segera , Habbatus Sauda , Fiber )

    Kebaikan Fiber / Serat :

    memudahkan proses pencernaan , memperbaiki pembiakan mikroflora yang baik , mengekalkan kesihatan saluran dalaman tubuh dan membantu mengurangkan pengumpulan bahan-bahan yang tidak diperlukan tubuh, khususnya organ dalaman.

    Kebaikan Habbatus Sauda :

    Nabi Muhammad S.A.W. bersabda dalam Haditsnya yang dikutip dari kitab Ash Shahihain
    “Gunakanlah Habbatus Sauda’ kerana di dalamnya terdapat sejenis ubat dari segala jenis macam penyakit kecuali As Sam (maut)” (HR.Bukhari, Muslim)

    RM 20 for 20 sachets

    Postage cost : RM 10
    Total cost : 30

    To order : 017 5503065 Mr. Norman
    Email : neorise2010@gmail.com

    Location : Pekan Sik , Sik , Kedah . MALAYSIA
    http://kopi5campurankemudik.blogspot.com/2013/05/kopi-kemudik.html
    http://kopi5campurankemudik.blogspot.com/

    SUSU KAMBING / KOPI SUSU KAMBING / GOAT MILK / GOAT MILK COFFEE
    RM 22 for 20 sachets

    Postage cost : RM 8
    Total cost : 30
    To order : 017 5503065 Mr. Norman
    Email : neorise2010@gmail.com

    Location : Pekan Sik , Sik , Kedah . MALAYSIA
    http://hartanahpropty.blogspot.com/2013/12/susu-kambing-kopi-susu-kambinggoat-milk.html

    Kopi Nanduk GOLD
    http://www.bio-asli.com/?id=neorise
    www.bioasli.com/?id=neorise
    www.tvbioasli.com/?ref=neorise
    www.bioasli.co.uk/?ref=neorise
    www.prepaid.bioasli.com/?ref=neorise
    http://hartanahpropty.blogspot.com/2013/12/kopi-nanduk-gold.html

    TANAH LOT
    Assalamualaikum tuan/puan,
    Saya ada tanah lot lidi untuk dijual.
    Tanah Lot Untuk Dijual Di Bukit Selambau, Sungai Petani, Kedah
    Tanah Lot 55' x 75' , sesuai untuk tapak rumah atau bangunan. Lokasinya di Bukit Selambau , Kedah iaitu berhampiran Pekan Bukit Selambau, jalan besar Bukit Selambau, 300 meter di belakang Sek. Keb. Bukit Selambau, berhampiran menara telekomunikasi dan kilang kayu.
    Sesuai untuk tapak rumah dan bangunan
    http://hartanahpropty.blogspot.com/2013/11/hartanah-3.html
    KEMUDIK
    http://kemudikberhad.blogspot.com/2012/10/koperasi-permodalan-melayu-wilayah.html
    TUISYEN DEWASA/KORPORAT/VETERAN
    http://kelasenglishdewasakorporatveteran.blogspot.com/
    https://www.facebook.com/norman.hashim

    ReplyDelete