Copy & Paste

Apa yg perlu anda lakukan jika ingin copy paste?
Sila kredit kan ke blog saya .

Follow by Email

Jul 21, 2013

Masalah period

Saya 24 tahun, ketinggian 163cm berat 61kg. Baru berkahwin 3bln yg lalu. Sejak pertama kali datang period sehingga kini period sy tidak teratur. saya telah pun berjumpa doktor dan membuat pemeriksaan. saya sihat dan tidak ada masalah apa-apa di dalam perut.

Namun begitu doktor ada memberitahu bahawa saya mempunyai masalah hormon tidak balance.period saya bermula dgn keputihan berwarna coklat dan hitam, darah tidak banyak dan berakhir dgn keputihan berwarna coklat.

Apakah yg harus saya lakukan untuk balancekan hormon saya memandangkan saya dalam usaha untuk mengandung dan mendapatkan cahayamata dengan cepat.

Chinese physician berkata:
Cik,

Terima kasih atas emel anda.
Anda boleh mencuba Herba Maharani. Ia mengandungi ayam hitam (Gallus Gallus Domesticus), Cornu Cervus Nippon dan herba-herba tradisional China seperti ginseng, Concha Ostrea Gigas, Radix Angelica Sinensis dan sebagainya. Bahan utama produk iaitu Gallus Gallus Domesticus dan Cornu Cervus Nippon memperkuatkan hati, ginjal, menambahkan darah dan tenaga batin.

Herba Maharani berfungsi untuk menyelesaikan masalah kronik wanita dan gadis remaja (senggugut, keputihan, peredaran haid, usaha mengelakkan kemandulan dan lain-lain). Ia adalah amalan terbaik untuk wanita selepas bersalin (menguat dan mengecutkan otot rahim) dan melegakan masalah sakit pinggang dan belakang, angin dalam badan, kebas.

No comments:

Post a Comment