Copy & Paste

Apa yg perlu anda lakukan jika ingin copy paste?
Sila kredit kan ke blog saya .

Follow by Email

Aug 28, 2013

Jarang Period?

As Salam readers.. 
Ladies... ada yg ada period jarang2? 2,3 bulan sekali atau 2,3 kali setahun? Selama menjual herba maharani, ramai customer yang ada masalah mcm ni tau.. kebanyakkannya pulih selepas ambil herba maharani secara betul & berterusan. Risau juga ye kalau tak period lama2 cam tu. So now.. jgn risau sgt ye.. meh try herba maharani.. semoga ianya menjadi sebab kepada pulihnya masalah tu..InsyaAllah.

Ada juga yg cam ni... tak nak makan pil ni bila me kata - "makan herba ni boleh melambatkan menopause" .. hoho..maksudnya nak cepat2 abis haid la tu kan.. dah tu diaorg kata 'malas ganti puasa'  adoi la.. andai org yg bercakap itu faham apa itu menopause serta kesannya..maka dia tak akan teragak2 utk ambil supplement yang boleh membantu melewatkan menopause..serta andai org itu tahu ganjaran yang Allah bagi untuk orang yang sedang haid..




No comments:

Post a Comment