Copy & Paste

Apa yg perlu anda lakukan jika ingin copy paste?
Sila kredit kan ke blog saya .

Follow by Email

Aug 22, 2013

CARA PENGAMBILAN HERBA MAHARANI

As Salam..
nak citer semula cara pengambilan herba maharani..kot ada yg keliru baca entry yg dulu.. hope yg ni lebih jelas. Malas nak update yg dulu.. Me buat new post aje..kalau masih tak sure cam ne nak makan .. bole contact me ye..

Cara pengambilan Herba Maharani :-


  1. 50biji - sebelum breakfast - 1 kali sehari X 6hari
  2. 25biji pagi - pagi & malam - 2 kali sehari  X 6hari
  3. 25biji - pagi @ malam - 1 kali sehari  X 12hari
  4. 10biji - pagi @ malam - 1 kali sehari  X 30hari
  5. KURANG dari 10 bj - TIDAK disyorkan

CARA 1 - paling baik : sebelum breakfast adalah plg baik sbb ada byk enzim yg membantu serap nutrien plg berkesan..kalau bole x perlu cuci muka dulu ;)

CARA 2 - alternatif kepada cara 1 

CARA 3 - popular : ramai customer selesa dengan cara ni. Makan berterusan selama 12 hari.

CARA 4 - kurang disyorkan : ambil masa agak lama utk habis sekotak, akibatnya ramai yg miss makan disebabkan LUPA .. dos yg kecil juga mungkin menyebabkan kesan lambat dirasai serta healing crisis yg agak lama.

Pengambilan hanya 1 kotak untuk 1 period cycle. contohnya : Mula makan sebaik habis period , makan 25bj sehari - selama 12 hari. Habis 12 hari (sekotak) , stop.. dan tunggu next period, habis period, sambung kotak seterusnya.
* tiada masalah kalau nak consume 2 kotak sebulan..tapi sekotak sudah mencukupi.

Tiada pengambilan
sewaktu period
pregnant

** herba ni amat sesuai untuk amalan dalam pantang. Details kena contact me lah ye... sms, email, pm di facebook pun ok :)

Wassalam

No comments:

Post a Comment